Peonza na základných školách / reklama

27.05.2012 07:39

V spolupráci s kolegami z Košíc Vám prinášame nasledovnú ponuku www.peonza.sk

PONUKA PROGRAMU (bezplatne)
ponuka je vyhradená pre Bratislavu
Vážení priatelia,

Ponúkame Vám touto cestou program Žonglovanie s peonzou.
Ide o krátku cca 20 minútovú show, ktorá sa časovo zmestí do veľkej prestávky. Jej hlavnou postavou je žonglér, ktorý pricestoval do Bratislavy z hlavného mesta Mexika. Jeho žonglérske umenie je komentované domácim moderátorom.
Program najlepšie vyznie na školskom dvore, kde môže žonglér vyhadzovať peonzu do veľkých výšok (záverečný trik). V prípade nepriaznivého počasia v telocvični.
V prípade škôl s veľkým počtom žiakov robíme program zvlášť pre 1. a zvlášť pre druhý 2. stupeň, podľa dohovoru s vedením školy. Počas programu si peonzu niektoré deti môžu vyskúšať a za odvahu dostanú ceny.
Program je realizovaný bez nároku na honorár.
Pre ilustráciu Vám doporučujeme pozrieť si nasledujúcu ukážku: 

https://www.youtube.com/watch?v=CMvebcxJh58
 www.peonza.sk


Referencie z iných škôl a školských časopisov:

ZŠ Haniska

16.septembra bola pre žiakov prvého stupňa pripravená akcia s názvom ,,Poď sa hrať s peonzou". Naši mexickí priatelia si so sebou priniesli malú hračku, s ktorou sa hrajú v Mexiku všetky deti od malých až po veľkých, a volá sa peonza. Predviedli nám rôzne kúsky. Pri niektorých sme zabudli aj zatvoriť ústa. Jednotlivé triky si vyskúšali aj niektorí z nás. ...
ZŠ Mokrance
Populárna hra zaujala žiakov našej školy, preto sme sa rozhodli, že dňa 31.1.2012 usporiadame súťaž v tejto obľúbenej hre na našej škole. Peonza si vyžaduje trpezlivosť, šikovnosť, motoriku. Milí rodičia držme im palce!!!
ZŠ Rozhanovce
Populárna hra Peonza zaujala veľa žiakov našej školy, preto sme sa rozhodli, že usporiadame súťaž v tejto obľúbenej hre. Konala sa 10.1.2012 popoludní. Do súťaže sa zapojilo 24 žiakov. Súťažiaci nám predviedli to najlepšie, čo dokázali. Triky boli ľahké aj ťažké. Videli sme boomerang, tunel, prekladanie peonzy z ruky na ruku, na šnúrku a množstvo ďalších trikov. Najlepšie túto senzačnú vec ovláda Marco Radáči zo 4. B. Keďže vyhral 2. miesto v Košiciach, teraz ako člen poroty s 2 učiteľkami rozhodli o umiestnení žiakov takto:
1. Róbert Béreš ( 6.B )- 23 bodov, 2.Deniz Durak (5.A)-17bodov a 3. Lukáš Švihura (3.A) -15 b.
Kontakt: Gejza Tóth 0905341064